YRITYSESITTELY

Bistro-Tuote Oy on suomalainen ammattikeittiöiden ruoanvalmistus ja jakeluratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminnallinen historia ulottuu 1970-luvulle saakka. Toimintamme peruspilarina on Rymättylässä sijaitseva tuotantoyksikkö, jossa valmistuu vuosittain satamäärin erilaisia laitteita ja kalusteita ammattikeittiöiden vaativaan käyttöön.

Laadukas kokonaistuoteohjelmamme rakentuu vahvasti suomalaisen henkilökuntamme ammattitaidolla valmistamien Bistro-laitteiden ja kalusteiden perustalle. Kotimaista laite- ja kalustevalikoimaamme on täydennetty maailmalla tunnettujen laitevalmistajien arvostetuilla tuotemerkeillä. Näin Bistro-Tuote Oy pystyy varmistamaan erittäin kilpailukykyisen hinta-laatu-suhteen yhdistettynä luotettavuuteen ja toimintavarmuuteen. Tästä emme tingi jatkossakaan!

Ravintolaketjut, liikennemyymälät, seurusteluravintolat, fastfood-ravintolat ja -ketjut, kahvilat ja toimipaikkaravintolat muodostavat pääasiakaskuntamme, jonka kanssa meillä on ollut ilo toteuttaa vuosien varrella niin pieniä kuin suuriakin kokonaisprojekteja eri puolelle Suomea.

Hyvä suunnittelu sekä optimoidut, asiakaslähtöiset laiteratkaisut mahdollistavat tehokkaan työskentelyn hyvin toimivassa ja miellyttävässä työympäristössä resursseja tuhlaamatta. Siksi kokenut myyntiryhmämme ja ammattitaitoinen suunnittelupalvelumme ovat mielellään henkilökohtaisesti käytettävissä ammattikeittiön erityisosaamista vaativissa haasteissa ensimmäisestä keittiöluonnoksesta alkaen. Veloituksetta.

Bistro-laitteet ja –kalusteet toimitetaan asiakkaille sovittujen aikataulujen mukaisesti. Täsmällisesti ja luotettavasti. Projektiasennuksista vastaa ammattitaitoinen asennusryhmämme, joka vastaa myös laitteiden sekä kalusteiden kuljetuksesta suoraan työmaalle sovitun aikataulun mukaisesti.

Maanlaajuinen, yli 100 valtuutetun huoltoliikkeen huoltoverkostomme sekä varaosapisteemme varmistavat Bistro-laitteiden luotettavan toiminnan koko elinkaaren ajan. Erityistä huomiota on pyritty kiinnittämään huollon joustavuuteen ja nopeisiin vasteaikoihin toimintakatkosten eliminoimiseksi.

Olemme mielellämme henkilökohtaisesti käytettävissä kaikissa ammattikeittiön laiteratkaisuja vaativissa haasteissa!

 

Palveluksessanne mielihyvin!

 


 

Tehdas/myyntinäyttely
Bistro-Tuote Oy
Koivistontie 8
21140 RYMÄTTYLÄ
Puh. (02) 277 8555

Sähköposti:Bistro qq

Tampere/myynti
Bistro-Tuote Oy
Puh. (03) 222 3963

 

 

Sähköposti:Bistro qqPlatinum AAA logo 2018 ENG 270

Helsinki/myynti
Bistro-Tuote Oy
Puh. 09-626 282

 

 

Sähköposti: Bistro qqluotkump pysty nega 190X190

©2011 Bistro-Tuote Oy
All rights reserved.

Designed by Vire.

 

 Menestyjat 2017 rgb FI