Suunnittelu

Bistro-Tuote Oy:n vuosien kokemus erilaisten ravintola-, kahvila-, pikaruoka-, toimipaikkaravintola ja liikennemyymälöiden keittiöprojekteista antaa vahvan selkänojan uusien ammattikeittiö-projektien suunnitteluun. Hyvä ja tarkka sekä asiakkaan tarpeet huomioiva suunnittelu luo hyvän pohjan onnistuneen ammattikeittiön rakennusprojektin läpiviemiseen kustannustehokkaasti.

Turhat laiteinvestoinnit karsitaan jo alkuvaiheessa, työprosessien teho pyritään maksimoimaan asiakkaan erityistoiveet ja ergonomia huomioiden, rakennusteknisissä ratkaisuissa mietitään tulevaisuuden mahdolliset muutostarpeet ja tapauskohtainen, taloudellisesti järkevä toteutustapa. Lopputuotteena säästyy rahaa, aikaa ja vaivaa kaikilta projektiryhmän osapuolilta. Positiivinen hyöty näkyy myös tulevaisuudessa keittiön elinkaaren aikaisen ympäristövaikutuksen mahdollisimman vähäisenä määränä.

Projektisuunnitelmaan liittyvän, LVIS-tiedoilla täydennetyn, kalusteluettelon toimitamme perussuunnitelman mukana muun suunnitteluryhmän käyttöön. Tarkemmat mitoituspiirustukset/kalusteprojektiot toimitetaan tilatun kokonaistoimituksen yhteydessä erikoissuunnittelijoiden ja työmaan käyttöön veloituksetta. Kalusteprojektioihin tuomme näkemyksemme LVIS-pisteiden tarkasta sijoittelusta, mikä helpottaa kaikkien urakoitsijoiden lopullista asennustyötä työmaalla. Tämä nopeuttaa projektin loppuvaiheen työvaiheita ja varmistaa käyttäjän työympäristön toiminnallisuuden myös jatkossa. Hyvin suunniteltu on enemmän kuin puoliksi tehty!

Katso esimerkki suunnitelmasta.

Palveluksessanne mielihyvin!

Bistro-Tuote Oy:n vuosien kokemus erilaisten ravintola-, kahvila-, pikaruoka-, toimipaikkaravintola ja liikennemyymälöiden keittiöprojekteista antaa vahvan selkänojan uusien ammattikeittiö-projektien suunnitteluun.

 

Hyvä ja tarkka sekä asiakkaan tarpeet huomioiva suunnittelu luo hyvän pohjan onnistuneen ammattikeittiön rakennusprojektin läpiviemiseen kustannustehokkaasti.

Turhat laiteinvestoinnit karsitaan jo alkuvaiheessa, työprosessien teho pyritään maksimoimaan asiakkaan erityistoiveet ja ergonomia huomioiden, rakennusteknisissä ratkaisuissa mietitään tulevaisuuden mahdolliset muutostarpeet ja tapauskohtainen, taloudellisesti järkevä toteutustapa.

Lopputuotteena säästyy rahaa, aikaa ja vaivaa kaikilta projektiryhmän osapuolilta.

Positiivinen hyöty näkyy myös tulevaisuudessa keittiön elinkaaren aikaisen ympäristövaikutuksen mahdollisimman vähäisenä määränä.

 

Projektisuunnitelmaan liittyvän, LVIS-tiedoilla täydennetyn, kalusteluettelon toimitamme perussuunnitelman mukana muun suunnitteluryhmän käyttöön.

Tarkemmat mitoituspiirustukset/kalusteprojektiot toimitetaan tilatun kokonaistoimituksen yhteydessä erikoissuunnittelijoiden ja työmaan käyttöön veloituksetta.

Kalusteprojektioihin tuomme näkemyksemme LVIS-pisteiden tarkasta sijoittelusta, mikä helpottaa kaikkien urakoitsijoiden lopullista asennustyötä työmaalla. Tämä nopeuttaa projektin loppuvaiheen työvaiheita ja varmistaa käyttäjän työympäristön toiminnallisuuden myös jatkossa.

Hyvin suunniteltu on enemmän kuin puoliksi tehty!

 

Palveluksessanne mielihyvin!


 

Tehdas/myyntinäyttely
Bistro-Tuote Oy
Koivistontie 8
21140 RYMÄTTYLÄ
Puh. (02) 277 8555

Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Tampere/myynti
Bistro-Tuote Oy
Puh. (03) 222 3963

 

 

Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Platinum AAA logo 2018 ENG 270

Helsinki/myynti
Bistro-Tuote Oy
Puh. 09-626 282

 

 

Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

luotkump pysty nega 190X190

©2011 Bistro-Tuote Oy
All rights reserved.

Designed by Vire.

 

 Menestyjat 2017 rgb FI