Takuu- ja toimitusehdot

Toimitusehdot

Hinnaston hinnat ovat arvonlisäverottomia (ALV 0%) nettohintoja. Hinnat, toimitusehdot ja muut vastaavat tiedot sivustollamme ovat voimassa toistaiseksi tilauksille 1.1.2012 alkaen. Bistro-Tuote Oy pidättää oikeuden hintojen muutoksiin, mikäli arvonlisävero, valuuttakurssit, tuontimaksut tai muut laitetoimittajasta riippumattomat viralliset maksut muuttuvat ennen toimitusajankohtaa. Viivästyskorko on 13%.

Toimitukset

Vapaasti varastossamme EXW Rymättylä. Kuljetuspakkaus sisältyy hinnaston hintoihin. Tarvittaessa kuljetusrahdit, asennukset sekä muut toimitukseen liittyvät lisätoimet hinnoitellaan erikseen tarjouslaskennan yhteydessä.

Bistro-Tuote Oy antaa takuun raaka-aineesta tai valmistusvirheesta johtuville vioille. Takuu on voimassa yhden vuoden (12 kk) tavaran toimituksesta Suomeen ensimmäiselle ostajalle myydyille laitteille.

Teknisestä häiriöstä johtuvat, takuuaikana suoritettavaa korjausta koskevat huoltotilaukset on esitettävä viipymättä vian ilmettyä Bistro-Tuote Oy:lle tai projektitoimitusten yhteydessä sovitulle, Bistro:n valtuuttamalle huoltoliikkeelle. Pienikokoiset, helposti siirrettävät laitteet tulee ostajan toimittaa takuukorjausta varten omalla kustannuksellaan valtuutettuun huoltopisteeseen. Isokokoiset ja kiinteästi asennetut laitteet pyritään korjaamaan asiakkaan luona. Takuukorjaukset suoritetaan normaalina työaikana. Mikäli asiakkaan vaatimuksesta ja/tai suoritettavasta toimenpiteestä johtuen takuukorjausta ei voida suorittaa normaalina työaikana ja siitä aiheutuu lisäkuluja, laskute- taan mahdolliset lisäkulut asiakkaalta.

Tavaroiden palautus hyväksytään edellyttäen, että lähetys ei ole ollut tilauksen mukainen tai tavara on ollut viallinen ja muistutus on tehty 8 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Palautuksesta on aina sovittava etukäteen myyjän kanssa. Vakiotuotteiden palautuksesta, joka ei johdu myyjän virheestä, hyvitetään enintään 80%. Mittatilaus- ja erikoistuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Laitteet ja kalusteet ovat Bistro-Tuote Oy:n omaisuutta siihen saakka, kunnes kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu mahdolliset viivästyskorot ja –kulut huomioituna.

Tarkista hinnat aina ennen tilausta. Pidätämme oikeuden hinnastomme tietojen muuttamiseen.


 

Tehdas/myyntinäyttely
Bistro-Tuote Oy
Koivistontie 8
21140 RYMÄTTYLÄ
Puh. (02) 277 8555

Sähköposti:Bistro qq

Tampere/myynti
Bistro-Tuote Oy
Puh. (03) 222 3963

 

 

Sähköposti:Bistro qqPlatinum AAA logo 2018 ENG 270

Helsinki/myynti
Bistro-Tuote Oy
Puh. 09-626 282

 

 

Sähköposti: Bistro qqluotkump pysty nega 190X190

©2011 Bistro-Tuote Oy
All rights reserved.

Designed by Vire.

 

 Menestyjat 2017 rgb FI